«Пухнасті хакери-геї» зламали центр ядерних досліджень США

  • 23 Листопада 2023

Вимагають створення дівчат-кішок у реальному житті.

«Пухнасті хакери-геї» зламали центр ядерних досліджень США зображення

Центр ядерних досліджень США Національної лабораторії Айдахо (INL) підтвердив, що зазнав кібератаки з витоком особистих даних співробітників. Відповідальність за злам взяло на себе хакерське угруповання SiegedSec, що захищає права ЛГБТ-спільноти та право на аборт, а основною мотивацією своїх дій називає «пустощі». Це помітно, якщо ознайомитися з опублікованими на ТГ-каналі «вимогами» хакерів, хоча злиття свого часу в мережу стратегічних документів НАТО (а SiegedSec успішно атакувала Альянс щонайменше двічі) аж ніяк не видається кумедним.      

Ми готові укласти угоду з INL. Якщо вони працюватимуть над створенням дівчат-кішок у реальному житті, ми видалимо цей пост.

Заява SiegedSec

Хакери стверджують, що отримали доступ до конфіденційних даних працівників INL, як-от повні імена, дати народження, домашні адреси, номери соціального страхування, адреси електронної пошти та «багато іншого». Лабораторія, своєю чергою, повідомила, що вжила невідкладних заходів для захисту своїх співробітників і звернулася до влади з проханням про допомогу. INL є філією Міністерства енергетики США, існує вже 70 років і проводить дослідження ядерних реакторів, а також розробляє проєкти з альтернативної енергетики. У ній працюють понад 6100 осіб.   

Грошових виплат хакери зі SiegedSec зазвичай не вимагають.  

Email розсилка