Український мобільний додаток «Навички воїна» допоможе підготуватися до мобілізації

  • 01 Квітня 2024

Хай краще не знадобиться, але точно не завадить.

Український мобільний додаток «Навички воїна» допоможе підготуватися до мобілізації зображення

Новий мобільний застосунок «Навички воїна», створений і оновлюваний коштом розробника, призначено для отримання базових знань з військової справи та самостійної підготовки до мобілізації. Мета проєкту – підвищення рівня знань у військових галузях насамперед серед цивільних, а також їх популяризація. Програма розроблена в Україні, і орієнтована на далеких від мілітарної справи користувачів.

Поміж матеріалів додатка, який містить багато тестів, опитувань та інформації з військової справи, зокрема, є теорія і практика застосування БПЛА, курс тактичної медицини (алгоритм MARCH)і тактика легкої піхоти для малих підрозділів. Теорію можна закріпити в іграх, які допоможуть і краще засвоїти знання, і перевірити це засвоєння. З часом автор планує додати у застосунок понад 200 навчальних відео на військову тематику та можливість змагань між учасниками в режимі реального часу.

Для використання застосунку не потрібні реєстрація, місцеперебування і доступ до медіафайлів та контактів на пристрої користувача. Інтернет-з’єднання також не потрібне, програма може працювати офлайн. Завантажити «Навички воїна» можна в App Store та Play Market.

Email розсилка