Російський месенджер Telegram повідомив про новації для користувачів з України

  • 28 Березня 2024

Їх вводять у відповідь на скарги користувачів.

Російський месенджер Telegram повідомив про новації для користувачів з України зображення

Павло Дуров, засновник і власник російської соцмережі Telegram, повідомив, що його платформа вводить нові функції для користувачів з України, Білорусі та рф. З наступного тижня всі українські, білоруські, і, звісно ж, російські користувачі матимуть змогу контролювати те, хто може надсилати їм особисті повідомлення. Це нововведення з’явилося після масових скарг російськомовних користувачів Telegram на отримання повідомлень від незнайомців із закликами до терактів.

Протягом години після отримання подібних скарг ми застосували низку технічних та організаційних заходів для того, щоб запобігати цій активності. У результаті десятки тисяч спроб надіслати такі повідомлення було припинено, а тисячі користувачів, які беруть участь у цьому флешмобі, зіткнулися з вічним блокуванням своїх Telegram-акаунтів.

Павло Дуров додав, що всі користувачі з України, Білорусі та рф зможуть обмежити коло осіб, яким дозволено надсилати їм особисті повідомлення, і що Telegram «впроваджує рішення на основі ШІ для ще ефективнішої фільтрації подібного спаму».

Email розсилка