Нова функція у Tinder дозволить ділитися з ріднею інформацією про побачення

  • 23 Квітня 2024

І не лише щоб похизуватися.

Нова функція у Tinder дозволить ділитися з ріднею інформацією про побачення зображення

Нова функція «Share My Date», представлена платформою для знайомств Tinder, дозволяє користувачам ділитися деталями про своє побачення з рідними та друзями за допомогою URL-адреси. Посилання містить час і дату запланованого побачення, а також дає можливість переглянути фото майбутнього візаві і його профіль. Дату та місце побачення можна запланувати за 30 діб, і відредагувати – тоді рідня і друзі побачать оновлення. Обмежень на кількість людей, з якими запланована зустріч, чи на кількість посилань немає.

Нову функцію Tinder позиціює і як соціальну, і як безпекову – завжди спокійніше, коли хтось знає, де ти і з ким, особливо якщо це перше побачення з незнайомцем з інтернету. За даними платформи, понад 50 % користувачів віком до 30 років вже діляться деталями побачень з друзями, а 19 % - з мамами. Тож «Поділитися побаченням» просто полегшить цей процес, і дасть змогу обрати тих, кому користувач може довірити свою безпеку.

Перелік країн, де нова функція буде доступна вже найближчими місяцями, досить широкий – нею зможуть скористатися у США, Великобританії, Канаді, Австралії, Сінгапурі, Ірландії, Франції, Німеччині, Іспанії, Японії, Бразилії, Швейцарії, Мексиці, Нідерландах, Італії, Індії, Кореї, В’єтнамі та Таїланді – словом, майже скрізь, де доступний Tinder.

Email розсилка