Хоч малий, та завзятий: новий трекер SmartTag2 від Samsung менший і служить довше

  • 06 Жовтня 2023

Він може працювати до 700 днів в енергоощадному режимі та має захист від холоду, води і пилу.

Хоч малий, та завзятий: новий трекер SmartTag2 від Samsung менший і служить довше зображення

На конференції розробників Samsung анонсувала нову версію трекера SmartTag. Локатор другого покоління SmartTag2 має довший термін роботи батареї, більшу надійність елементів і краще проникнення сигналу завдяки Bluetooth Low Energy (BLE). Виробник запевняє, що ви знайдете SmartTag2 навіть під землею. Буквально.  

SmartTag2 менший за попередню модель, тому легко поміститься у кишені сумки, або слугуватиме брелоком на зв’язці ключів. Номінальний термін роботи батареї – до 700 днів, і хоча це менше ніж у трекера-наклейки Tile (той може служити до трьох років), зате SmartTag2 живиться від змінної батареї CR2032. SmartTag2 також має захист від вологи, пилу та обмерзання, а внутрішнє кільце, за допомогою якого трекер кріпиться до ключів, тепер металеве.    

До того ж Samsung оновила інтерфейс у застосунку SmartThings Find, додала повноекранний перегляд карти і ярлики нещодавно зареєстрованих смарттегів для швидкого їх знаходження. Щоб користуватися SmartTag2, потрібен новий пристрій Samsung. Ціни на цей трекер наразі невідомі, але попередня модель SmartTag коштувала $39.

На Samsung Developer Conference 2023 компанія також презентувала фінальну версію оболонки One UI 6 для Android.

Email розсилка